Lady Glass Oy noudattama henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 24.5.2019

REKISTERINPITÄJÄ

  • Lady Glass Oy (3006543-8)
  • Juvan teollisuuskatu 5
  • 02920 ESPOO

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

  • Diana Sevcenko
  • Puhelin: 040 180 0804
  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN NIMI

Lady Glass Oy:n asiakasrekisteri

TARKASTUS- JA TIEDONKORJAUSOIKEUS

Jokaisella on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa tai saada tieto tietojen puuttumisesta, sekä vaatia henkilörekisterissä olevien häntä koskevien virheellisten tietojen korjaamista ja poistamista maksutta. Tarkistus- ja korjauspyynnön voi osoittaa rekisterinpitäjälle soittamalla 040 180 0804 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjeellä Lady Glass Oy, Juvan teollisuuskatu 5 , 02920 ESPOO.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne ja nähdä kaikki verkkokauppatilauksenne tai muokata uutiskirjetilaustanne kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: https://ladyglass.fi/tilinhallinta. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tuotetilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

KUKA VOI KÄSITELLÄ HENKILÖTIETOJANNE

Lady Glass Oy:n työntekijöillä ja Lady Glass Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

EVÄSTEET

Eväste engl. cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle (mukaan lukien mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla ladyglass.fi voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoida sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja. Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä verkkoselaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet ladyglass.fi sivustolla käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tukemaan kaupan toiminnallisuutta sekä sivuston sisäisen haun parantamiseen. Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Hyödynnämme Google Analyticsia, Google Tag Manageria, Google AdWordsia ja Google Display Networkia sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin sekä myyntiin liittyvässä analytiikassa ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamisessa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on ladyglass.fi:n asiakassuhteen hoitaminen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva viestintä. Rekisteriä käytetään myös tilausten arkistointiin, käsittelyyn ja kadonneiden pakettien seurantaan, sekä takuuasioiden hoitamiseen. Tietoja voidaan käyttää ladyglass.fi:n toiminnan kehittämiseen, tilastointiin sekä rekisterinpitäjän markkinointiin mukaan lukien markkinoinnin kohdentaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Ladyglass.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseksi yhteistyökumppaneita.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi (etu- ja sukunimi)
  • Yhteystiedot (sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero)
  • Tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista / palveluista
  • Tilausten postituksen seurantatiedot
  • Uutiskirjeen tilaus

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilö on rekisteröitynyt Lady Glass asiakkaaksi tai tilannut Ladyglass tuotteita tai uutiskirjeen jostakin sivustostamme ladyglass.fi.

TIETOJEN SÄÄNNÖMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta Lady Glass ulkopuolelle.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Lady Glass salasanasuojatulla palvelimella. Tietojen käsittelijöillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

VALITUSOIKEUS

Henkilöllä on oikeus tehdä valitus tietosuoja-asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä tai käytöstä osoittamalla valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle.

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Henkilötietolain 30 § mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käyttäminen suoramainontaan, muuhun suoramarkkinointiin, etämyyntiin ja markkinointi- ja mielipidetutkimuksia varten. Kiellon voi tehdä soittamalla +358505915910 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjeellä Lady Glass Oy, Juvan teollisuuskatu 5 , 02920 ESPOO.