Tuulilasin korjaus

Varatkaa aika vastaanotollemme niin näette kuinka rikkinäinen lasi muuttuu ehjäksi.
Korjaamme jopa vaikeita halkeamia.

Teidän ei tarvitse varata aika, jos haluatte konsultoida asiantuntijan kanssa. Voitte yksinkertaisesti tulla käymään aukioloaikoinamme.

Tuulilasin korjaus

Monet autonomistajat törmäävät joskus tilanteeseen, jossa tuulilasi vaurioituu. Useimmiten se johtuu tuulilasiin osuneista kivistä.

Tuulilasin halkeamien korjaus on pakollista, sillä nämä vauriot haittaavat kuskin näkyvyyttä ja voivat aiheuttaa ongelmia katsastuksen yhteydessä. Meidän asiantuntijamme voivat auttaa näiden ongelmien ratkaisemisessa tarjoamalla vaadittavia palveluja nopeasti sekä laadukkaasti.

Jos halkeama tai naarmu ilmestyi tuulilasiin, niin aluksi kannattaisi suorittaa sen korjaus. Ottakaa meihin yhteyttä, niin konsultoimme ilmaiseksi kannattaako tuulilasi korjata vai olisiko tarpeen vaihtaa se uuteen.

Tuulilasin halkeamien korjaus on taidetta, se on lähestulkoon kellosepän tarkkuutta vaativaa työtä, jonka ei voi tehdä kaavan mukaan, sillä jokaisen tuulilasin vaurio on ainutlaatuinen. Korjaustoimenpiteet toteutetaan edistyksellisiä menetelmiä ja materiaaleja hyödyntäen.

Haluaisimme myös muistuttaa, että omatoimista korjausta kannattaa toteuttaa ainoastaan jos omaa tarvittavaa taitoa ja kokemusta. Muuten suosittelemme heti kääntymistä asiantuntijoidemme puoleen. Suoritamme tuulilasin halkeamien ja naarmujen korjaustyöt edullisin hinnoin ja lyhyellä aikavälillä. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia työkaluja. Korjaustöitä edeltävä neuvontapalvelu on ilmaista.

Tarjoamme asiakkaillemme tasokasta palvelua, luotettavia materiaaleja, ja takuun työjäljellemme.

logo


Varatkaa aika vastaanotollemme niin näette kuinka rikkinäinen lasi muuttuu ehjäksi.
Korjaamme jopa vaikeita halkeamia.

Teidän ei tarvitse varata aikaa jos haluatte konsultoida asiantuntijan kanssa. Voitte yksinkertaisesti tulla käymään aukioloaikoinamme.

Hinnasto

Halkeama - alk. 25€

Kiveniskemä - alk. 30€ + 1€/cm (max. 20cm)

Kiitos yhteydenotostanne!

Täyttäkää alla oleva kaavake niin laadimme kustannusarvion tai vastaamme kaikkiin teidän kysymyksiinne.

Pyydä tarjous

fi

Lady Glass Oy

Y-tunnus : 3006543-8

Kaarina
Voivalantie 38,

Ota yhteyttä:

: 041 491 10 72 (Kaarina)

: 040 180 08 04 (Helsinki, Vantaa)

myynti@ladyglass.fi

Aukioloajat:

MA-PE 9:00-17:00

LA 10:00-14:00

logo

Copyright © 2019 - 2022 Lady Glass Oy . All Rights Reserved